Handwerkteam

Handwerkteam

 

Wij zijn Diane Wunderink, Maaike Verheij en Amanda Jongbloed (op de foto v.l.n.r.) en wij willen een handwerkclub beginnen op De Hasselbraam. Het lijkt ons erg leuk om de kinderen te leren breien en haken. Ouders en verzorgers zijn natuurlijk ook van harte welkom.

 

Even voorstellen

 

Diane is de moeder van Hinde (Spijtebijt), Sara (Floddertje) en Bram (nog niet op school). 10 jaar geleden leerde ze breien met het boek 'Breien voor dummies'. Haar voorliefde gaat uit naar haken. Ook vindt zij het leuk om poppen te maken en kleding te naaien.

 

'Het is leuk om lekker bezig te zijn en te zien hoe je van een simpel bolletje wol iets moois kunt maken en hoe blij de kinderen ervan worden!

 

Maaike is de moeder van Elise (Floddertje) en Sophie (Pluk). 9 jaar geleden begon zij met haken in de pauzes op haar werk. Breien leerde zij als kind van haar moeder. Maaike houdt ook van taarten bakken.

 

'Het is zo fijn om zelf iets te maken. Ik word helemaal blij van mooie kleurtjes en garens.'

 

Amanda is de moeder van Hannah (Minoes) en Linde (Stampertjes). Zij leerde haken van een strenge handwerkjuf op school en breien van haar moeder. Als kind was zij altijd al bezig met knutselen en handenarbeid.

 

'Het mooie van handwerken is dat het je zoveel plezier kan geven. Het meditatieve van bezig zijn, de voldoening als een project af is. En het kan nog mensen met elkaar verbinden ook!

ANS & Co | info@ansenco.nl | 06 284 282 67 | www.facebook.com/ansenco