over ANS & Co

ANS & Co - Op de groei!

Kinderen begeleiden is een bijzondere taak. Soms kun je daar wel wat inspiratie bij gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van een blog waarin je jezelf of je kind herkent. Of met tips en achtergrondinformatie over de ontwikkeling van je kind. Het kan je helpen om ook als ouder of verzorger verder te groeien. Dat is het doel van ANS & Co.

ANS & Co streeft ernaar zoveel mogelijk aanvullend te zijn op de activiteiten van andere organisaties op het gebied van opvoeden en opgroeien. Samenwerking vind ik daarbij erg belangrijk.

ANS & Co bestaat uit 3 pijlers:

• Activiteiten voor kids (6-12 jaar)

• Tips & achtergrondinformatie

• Thema-avonden

Onderwerpen

Aan opgroeien en opvoeden zijn veel thema’s verbonden. Denk aan voeding, vrijetijdsbesteding en de sociaal-emotionele ontwikkeling van je kind. ANS & Co biedt handvatten. Met blogs, achtergrondinformatie, bijeenkomsten en leuke cursussen en workshops voor kids.

Heb je zelf tips en suggesties?

Zijn er onderwerpen waar je meer over wilt weten? Heb je ideeën voor een leuke kinderactiviteit of een lezing? Neem dan contact met mij op. Samen bekijken we hoe we jouw idee kunnen realiseren.

Bouw mee aan het platform van ANS & Co

ANS & Co werkt samen met specialisten en aanbieders om het platform vorm te geven. Heb je interesse om ook een bijdrage te leveren of om te adverteren? Ga dan naar samenwerken of neem direct contact met mij op.

Blijf op de hoogte

Vind je het leuk om de activiteiten rond ANS & Co te volgen? Dat kan via Facebook. Like de pagina van ANS & Co op https://www.facebook.com/ansenco/

ANS & Co | info@ansenco.nl | 06 284 282 67 | www.facebook.com/ansenco