bezoek aan Leythenrode

Blog - Bezoek aan Leythenrode

Op vrijdag 31 maart j.l. was de derde en laatste les van de cursus punniken, haken & breien. Voor deze gelegenheid zijn we met een groep van bijna 20 kinderen en moeders de straat overgestoken naar Verpleeghuis Leythenrode.

Onze komst was al aangekondigd via posters van de activiteitencommissie. Na een welkomstwoord gingen we op weg naar de recreatieruimte. Bewoners deden actief mee en er ontstonden leuke gesprekken tussen de kinderen, bewoners en verzorgenden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

'Bent u al 95? En nog steeds in leven?'

Nadat de kinderen hun plekje hadden gevonden haalden ze hun wekstukken tevoorschijn en werd er over en weer kennisgemaakt. Bewoners hielpen bij het afwikkelen van wol en raakten in gesprek met de kinderen. Een van de jongere kinderen verbaasde zich oprecht over de hoge leeftijd van de mevrouw bij haar aan tafel. 'Bent u al 95? En nog steeds in leven?' Het meisje kende nog een andere oude mevrouw. Die was zeker 200.

Uitgezwaaid

Na ca 30 minuten en een aantal leuke gesprekken verder was het tijd om weer te gaan. Uitgezwaaid door een aantal bewoners en verzorgenden van Leythenrode. Een leuke ontvangst en een ervaring rijker!

Cursus punniken, haken & breien

Er was veel belangstelling voor de handwerklessen. Het handwerkteam van De Hasselbraam gaat bekijken of en in welke vorm deze cursus na de meivakantie terugkomt. Meer informatie volgt.

 

 

 

 

 

 

 

 

ANS & Co | info@ansenco.nl | 06 284 282 67 | www.facebook.com/ansenco